Ons verhaal

Over ons

Aan de hand van onze “ concepts that drive society “ geven wij dagdagelijks zin aan onze bedrijfsactiviteiten. Bij alles wat we ondernemen staan onze kernwaarden voorop : simple – smart -solid – sure – supportive – sustainable. Wij volgen de veranderingen in de wetgeving op de voet en delen onze kennis en ervaring waardoor wij waarde creëren voor onze klanten, opdrachtgevers en voorschrijvers.

Onze “ ontzorging “ stopt niet bij de oplevering, ook daarna bieden wij jullie eindklanten vervangonderdelen en of onderhoudscontracten aan om hun exploitatie duurzaam te blijven garanderen. Via onze Eco academy organiseren wij op regelmatige tijdstippen professionele praktische opleidingen. Aarzel niet,  om ons hiervoor te contacteren.

Beste klanten, wij denken met jullie mee. Met onze innovatieve productoplossingen , klimaat adaptief meedenken en uitgebreide services zijn wij al meer dan 110 jaar een verlengstuk van jullie business.

Hiervoor onze dank! Samen met u maken wij immers het verschil in onze markten!

Met ons voltallig ecobeton water technologies – team staan wij  elke dag opnieuw tot uw dienst!

Waarom ecobeton water technologies

Communicatie

Heldere, duidelijke en overzichtelijke informatie verzekeren u de juiste keuze te maken. Professionele aanspreekpunten in elke regio zorgen ervoor dat u de meest doeltreffende, betrouwbare en economische oplossing aangeboden krijgt waarbij gebruikscomfort en minimale exploitatiekosten centraal staan.

Gratis assistentie

bij aanvraag van milieu en exploitatievergunning.

Transport, plaatsing en onderhoud

Wij zorgen voor transport en plaatsing in de uitgegraven kuil tot een gewicht van 14 Ton (mits goed berijdbare werfweg). Om een optimale werking in de tijd te garanderen, kunnen wij instaan voor het onderhoud van de zuiveringsinstallaties.

Infosessie

Wij organiseren regelmatig infosessies betreffende watermanagement.

CONCEPTS THAT DRIVE SOCIETY